Dispositivos e acessórios
Pork and porcini roulade
Preparação 45min
Total 5h 15min
8 portions
Ingredientes
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
203.2 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1108.6 kJ /
264 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas tiramisu
24h 20min
Flaky filo fingers
1h 30min
Coppa del nonno
5min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Prawn wontons
2h
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min