Dispositivos e acessórios
Pork and porcini roulade
Preparação 45min
Total 5h 15min
8 portions
Ingredientes
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
203.2 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1108.6 kJ /
264 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Full English Breakfast Popover
35min
Caramel and Vanilla Pie
3h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Triple treat ice cream cake
16h 45min
Barbecue sauce
1h 40min
Chili Taco Dip
1h
Lamb Kibbeh
1h 30min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4h 15min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h