Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
ou 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
ou 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 872 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mapo tofu
15min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.