Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
ou 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
ou 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 872 mg
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