Pasta e fagioli (Pasta and beans)
TM6 TM5

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 (71 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
  • 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
  • 2 ripe tomatoes, cut into halves
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 900 g water
  • 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1618.1 kJ / 385.3 kcal
Proteína
15.2 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Gordura
12.3 g
Gordura saturada
3 g
Fibra
6.7 g
Sódio
689.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas