Pasta e fagioli (Pasta and beans)

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 75 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • celery stalk leaves included, cut into pieces
    1
  • canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • ripe tomatoes cut into halves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    900 g
  • small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
    300 g

Nutrição por 1 portion

Energia 385.3 kcal / 1618.1 kJ
Proteína 15.2 g
Gordura 12.3 g
Hidratos de carbono 52.5 g
Fibra 6.7 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 689.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...