Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (opcional)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (opcional)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1429 kJ / 342 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 309 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Yam Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Tomato-egg soup
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h