Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met appel en kaneel
Preparação 20min
Total 3h
6 stuks
Ingredientes
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5 g
Energia
1847 kJ /
442 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Napoleon hoedjes
Nenhuma avaliação
Kimchi risotto
25min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Minestrone
45min
Appeltaart
1h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Marmercake
2h