Driekoningentaart met appel en kaneel

Driekoningentaart met appel en kaneel

5.0 2 avaliações
Preparação 20min
Total 3h
6 stuks

Ingredientes

Appelmoes
  • appels in stukken
    500 g
  • kristalsuiker
    30 g
  • gemalen kaneel volgens eigen smaak
    2 tl
Bladerdeeg
  • boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)
    200 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    200 g
  • koud water
    90 g
  • zout
    ½ tl
  • bloem om te bewerken
Afwerking
  • ei
    1
  • grof zout
    1 tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Proteína 5 g
Energia 1847 kJ / 442 kcal
Gordura 29 g
Hidratos de carbono 39 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...