
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato cut into pieces
- 1 celery stalk including leaves, cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 1 bunch kale stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 521.1 kcal / 2180.4 kJ
- Proteína
- 19.7 g
- Gordura
- 30.6 g
- Hidratos de carbono
- 44.9 g
- Fibra
- 8.3 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Sódio
- 580.5 mg
Receitas alternativas
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Tuscan bean soup
40min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min