Dispositivos e acessórios
Karamel varkensvlees
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
463.3 mg
Proteína
30 g
Energia
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Russische salade
Nenhuma avaliação
Vegan baklava
Nenhuma avaliação
Pastasalade met kip
1h 15min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Kleverige sesamkip
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Vloeibare karamel
25min
Griekse varkensstoofpot
45min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min