Dispositivos e acessórios
Karamel varkensvlees
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
463.3 mg
Proteína
30 g
Energia
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Vloeibare karamel
25min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Karamelpudding
1h
Kip Fricassee met Asperges
1h
Kleverige sesamkip
40min