Dispositivos e acessórios
Karamel varkensvlees
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
463.3 mg
Proteína
30 g
Energia
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Butter Chicken
1h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Half bolletje vanille en karamel
Nenhuma avaliação
Vloeibare karamel
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Runderpastei met bier
1h 40min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h