Alpine macaroni with apple sauce
TM6 TM5

Alpine macaroni with apple sauce

4.3 ( 24 avaliações )

Ingredientes

  • 100 g Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • 450 g water
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g apples peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g dried macaroni pasta
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 25 g lemon juice
  • 20 - 40 g sugar to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
835 kcal / 3493.8 kJ
Proteína
20.7 g
Gordura
41.6 g
Hidratos de carbono
97.8 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
24.9 g
Sódio
695 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas