Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 41.6 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 695 mg
Receitas alternativas
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min