Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 41.6 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 695 mg
Receitas alternativas
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Mexican one-pot pasta
30 Min
15-minute noodles
15min
Creamy vegetable rice
25 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Mushroom tart
50 Min
Beer Marinade
10min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min