Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Hidratos de carbono
- 97.8 g
- Gordura
- 41.6 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 695 mg
Receitas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Asparagus and saffron risotto
35min
Roasted banana affogato
29h
Potato, bacon and cheese tortilla
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50 min
Chilli mussels with risoni
35min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min