Dispositivos e acessórios
Graubünden gerstsoep
Preparação 20min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1137 kJ /
273 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Aardappelsoep met curry
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min