Dispositivos e acessórios
Graubünden gerstsoep
Preparação 20min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1137 kJ /
273 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Curry-wortelbrood
1h 5min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Mallorcaanse vissoep
40min