Dispositivos e acessórios
Purée z topinamburu (wegańskie)
Preparação 15min
Total 50min
4 porcje
Ingredientes
-
500 g topinamburu obranego, przekrojonego na pół (patrz wskazówka)
-
100 g napoju owsianego niesłodzonego
-
20 g płatków drożdżowych nieaktywnych
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
21 mg
Proteína
4 g
Energia
499 kJ /
119 kcal
Gordura
1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Zupa krem z topinamburu i pora
1h
Wielkopolskie naleśniki piwne z nadzieniem jarmużowo-ziemniaczanym
1h 30min
Sernik z tofu (tofurnik)
4h 40min
Dip z karczochów i tofu
5min
Dżem z suszonych fig i moreli
40min
Parfait z pestek dyni
6h 25min
Topinambur po prowansalsku
50min
Tiramisu bez laktozy
12h 40min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Zupa krem z topinamburu
2h 10min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Pikantna zupa dyniowa
25min