Dispositivos e acessórios
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
737 kJ /
176 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Mallorcaanse vissoep
40min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Bulgur en rode linzensoep
50min