Dispositivos e acessórios
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
737 kJ /
176 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Vanillevla met rabarber
50min
Omelet Caprese
30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1h 55min
Groene bron
10min