Normandy Apple Flan

Normandy Apple Flan

3.8 8 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 25min
10 portions

Ingredientes

Shortcrust pastry
  • plain flour
    220 g
  • unsalted butter chilled, diced
    170 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • egg yolk
    1
  • water chilled
    30 g
Tart filling
  • lemon thin peelings of skin from half and juice of whole lemon
    1
  • granulated sugar
    50 g
  • cooking apples peeled, quartered, cores removed
    450 g
  • dessert apples peeled, quartered, cores removed
    400 g
  • golden syrup
    50 - 60 g
  • crabapple jelly
    60 g
    60 g redcurrant jelly
  • lemon freshly squeezed juice
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 301 kcal / 1257 kJ
Proteína 2.9 g
Gordura 15 g
Hidratos de carbono 38.6 g

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