Dispositivos e acessórios
Pesto en zongedroogde tomatencake
Preparação 5min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9.2 g
Energia
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Gordura
20.1 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
15.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picknick
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse zomerse loempia’s
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Basilicumpesto
10min
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Advocaat
10min
Paella met kidneybonen
55min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Groenteflan
1h 35min
Eendenlever
33h
Vegetarische bonenburger
1h 20min