Pesto en zongedroogde tomatencake

Pesto en zongedroogde tomatencake

4.8 5 avaliações
Preparação 5min
Total 40min
10 porties

Ingredientes

  • boter voor de vorm
  • Parmezaanse kaas in stukken
    100 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • blaadjes verse basilicum
    25
  • olijfolie
    100 g
  • eieren
    3
  • bloem en iets meer voor de vorm
    150 g
  • bakpoeder (1 zakje)
    2 tl
  • melk
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • vers gemalen peper naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
    150 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 9.2 g
Energia 1183.6 kJ / 281.8 kcal
Gordura 20.1 g
Fibra 1.6 g
Hidratos de carbono 15.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...