Dispositivos e acessórios
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Preparação 30min
Total 10h
16 porties
Ingredientes
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1461.1 mg
Proteína
127 g
Energia
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Gordura
115.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
43.9 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Brownie koekjes
1h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
40min
Gekookte eieren
20min
Karamelpoeder
1h
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Aardappelpuree
45min
Tomatensaus
40min