Versões compatíveis
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soezendeeg
- 300 g water
- 160 g boter, in stukken
- ½ tl zout
- 20 g suiker
- 240 g bloem
- 350 g eieren (± 6 middelgrote eieren)
Sinaasappel custard
- 140 g suiker
- 2 el sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)
- 1000 g volle melk
- 100 g maïzena (zetmeel)
- 4 eieren
- 4 eierdooiers
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
Donkere chocolade
- 500 g pure chocolade, in stukken
Opbouw
- 50 g poedersuiker
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 7574.8 kJ / 1810.4 kcal
- Proteína
- 127 g
- Hidratos de carbono
- 56.9 g
- Gordura
- 115.1 g
- Gordura saturada
- 43.9 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1461.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Pruimenjam
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2sa
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Marsepein halve maan koekjes
30min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3sa 35 dk
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Rijstpap met tapioca
1sa 10 dk