Dispositivos e acessórios
Yakisoba Rice Vermicelli
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1586.1 mg
Proteína
18.2 g
Energia
2305.4 kJ /
551 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
91.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1h 45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Korean Ramen with Tofu
50min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nenhuma avaliação
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Caribbean Wraps
50min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Miso Soup with Vegetables
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min