Dispositivos e acessórios
Yakisoba Rice Vermicelli
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1586.1 mg
Proteína
18.2 g
Energia
2305.4 kJ /
551 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
91.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Nenhuma avaliação
Penne with Mussels
2h 5min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1h 15min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1h 10min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min