Dispositivos e acessórios
Yakisoba Rice Vermicelli
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1586.1 mg
Proteína
18.2 g
Energia
2305.4 kJ /
551 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
91.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tomato Rice Balls
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min