Dispositivos e acessórios
Aardappelpuree met de Peeler
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opcional) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
623.7 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Mosselen met Frietjes
45min