Aardappelpuree met de Peeler
TM6

Aardappelpuree met de Peeler

(Nenhuma avaliação)

Ingredientes

Schillen

  • 1200 g water
  • 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (opcional)
  • 900 g vastkokende aardappelen, in stukken (± 5 cm breed),
    ou 900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)

Aardappelpuree

  • 140 g groentenbouillon
  • 85 g volle melk
  • 60 g boter, in stukken
  • 1 tl knoflookpoeder (facultatief)
  • 1 tl zout, naar eigen smaak
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • verse peterseliebladeren, als afwerking

Nutrição
por 1 portie
Energia
1224.3 kJ / 292.6 kcal
Proteína
5.5 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gordura
12.4 g
Gordura saturada
7.7 g
Fibra
5.1 g
Sódio
623.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas