Dispositivos e acessórios
Tomatensoep met Burrata
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
675.9 mg
Proteína
16.1 g
Energia
1405.8 kJ /
336 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Verse Tomatensoep
30min