Dispositivos e acessórios
Tomatensoep met Burrata
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
675.9 mg
Proteína
16.1 g
Energia
1405.8 kJ /
336 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Soeperheld
10 Receitas
Benelux
Benelux
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse Tomatensoep
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Stoofvlees
3h 10min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min