Dispositivos e acessórios
Heirloom Tomato Gazpacho
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chilli (see Tip)1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces140 g
-
English cucumbers cut into pieces170 g
-
heirloom tomatoes quartered680 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle60 g
-
red wine vinegar30 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
450.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
807.7 kJ /
193 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keep it Cool!
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Aperol spritz sorbet
Nenhuma avaliação
Asparagus Cream Soup
25min
Onion Skin Broth
1h 5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Fish Ceviche
3h 25min
Tuna dip
15min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Bellini
5min
Lime coriander vinaigrette
10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min