Dispositivos e acessórios
Heirloom Tomato Gazpacho
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chilli (see Tip)1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces140 g
-
English cucumbers cut into pieces170 g
-
heirloom tomatoes quartered680 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle60 g
-
red wine vinegar30 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
450.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
807.7 kJ /
193 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keep it Cool!
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Rainbow Bowl
1h 15min
Onion Skin Broth
1h 5min
Basic Farro
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Tomato Soup
40min