Dispositivos e acessórios
Kip katsu curry met rijst
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
Gestoomde rijst
-
water1000 g
-
zout1 tl
-
350 g sushirijstkorte korrel rijst350 g
Kip katsu curry
-
olie plus extra voor het bakken15 g
-
knoflookteentjes5
-
uien in grote stukken gesneden (2 cm)120 g
-
wortelen in plakjes gesneden (1 cm)200 g
-
currypoeder1 ½ el
-
bloem145 g
-
kippenbouillon (zie tip)500 g
-
bruine suiker20 g
-
Japanse sojasaus (of shoyu)15 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout¼ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g) opgeklopt2
-
panko paneermeel160 g
-
kippenborstfilets (ca. 180 g per stuk)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1192.3 mg
Proteína
59.5 g
Energia
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
145.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
1h
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Spaanse risotto
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min