Dispositivos e acessórios
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
715.2 mg
Proteína
20.1 g
Energia
1654.5 kJ /
395.4 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Refried Beans
4h 10min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Green Bean Gremolata
25min