Dispositivos e acessórios
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Solero Cream
-
tinned peaches drained, reserving juice240 g
-
fresh mango flesh peeled100 g
-
digestive biscuits40 g
-
whipping cream150 g
-
quark (curd cheese)vanilla quark150 g
-
caster sugar2 tsp
-
whipped cream stabiliser (opcional)1 tsp
Finalisation
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh tuna approx. 4 steaks (150 g each)600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper4 - 5 pinches
-
jasmine rice200 g
-
water400 g
-
onion quartered50 g
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers drained10 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
cherry tomatoes300 g
-
white wine50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1373.2 mg
Proteína
46.6 g
Energia
2860.8 kJ /
683.8 kcal
Gordura
30.5 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mediterranean octopus salad
40min
Mapo tofu
30min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Lemongrass Beef Salad
30min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mussels Mariniere
25min
Irish Coffee
10min
Seafood and Pork Stew
1h 10min