
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g bevroren doperwten
ou 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 345 kcal / 1452 kJ
- Proteína
- 10.2 g
- Gordura
- 12.4 g
- Hidratos de carbono
- 47.2 g
- Fibra
- 2.4 g
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