Pompoenrisotto met spek
TM31 TM5 TM6

Pompoenrisotto met spek

4.0 (21 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
  • 1220 g water
  • 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • ½ - 1 tl fijn zout
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
  • 30 g sjalotten
  • 100 g spek plakken, in dunne stukken
  • 40 g boter
  • 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
  • 60 g droge witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
    ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • fijn zout naar believen
  • 60 g diepgevroren doperwtjes
    ou 60 g verse groene erwten
  • verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren

Nutrição
por 1 portie
Energia
1452 kJ / 345 kcal
Proteína
10.2 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gordura
12.4 g
Fibra
2.4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas