Dispositivos e acessórios
Pompoenrisotto met spek
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10.2 g
Energia
1452 kJ /
345 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Voordeel menu's
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Snelle Thaise kipcurry
40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Worst met erwtenrisotto
30min