Dispositivos e acessórios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 porties
Sódio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Energia
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Gordura
34.4 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
137.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Loempia’s
55min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min