Dispositivos e acessórios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 porties
Sódio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Energia
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Gordura
34.4 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
137.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Kleverige sesamkip
40min
Mojito
5min
Groentepannenkoekjes
20min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Salade met kip en spelt
1h 15min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação