Dispositivos e acessórios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 porties
Sódio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Energia
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Gordura
34.4 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
137.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Gekruide lamstaart
40min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação