Dispositivos e acessórios
Quiche met Ricotta en Paprika
Preparação 45min
Total 2h
8 stuk
Ingredientes
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
13 g
Energia
1592 kJ /
380 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Iedereen Quiche!
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Stevige linzenchili
50min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Veelzijdige gladde soep
45min