Dispositivos e acessórios
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Preparação 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Sódio
4738 mg
Proteína
326.7 g
Energia
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Gordura
63.5 g
Fibra
42 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
256.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Groene biscuittaart
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Snelle brownie
25min