Dispositivos e acessórios
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Preparação 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Sódio
4738 mg
Proteína
326.7 g
Energia
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Gordura
63.5 g
Fibra
42 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
256.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nenhuma avaliação