Dispositivos e acessórios
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
286.6 mg
Proteína
34.4 g
Energia
1836 kJ /
437.8 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Honey BBQ Chicken
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Brood
3h 20min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação