Dispositivos e acessórios
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
286.6 mg
Proteína
34.4 g
Energia
1836 kJ /
437.8 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Sojabolognese
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação