Dispositivos e acessórios
Polenta, mandarin and almond cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.3 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Parfait with passionfruit cream
3 Std. 10 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Tapioca fruit cereal
24 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min