Dispositivos e acessórios
Polenta, mandarin and almond cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.3 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.