Dispositivos e acessórios
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 pieces
Sódio
2731.6 mg
Proteína
56.9 g
Energia
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Gordura
77.6 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
44.9 g
Hidratos de carbono
165.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Risotto verde
45min
Fresh tomato tart
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min