
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ¼ tsp sea salt
Pancakes
- 310 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 1 spring onion/shallot white part only
- 40 g butter plus extra for frying
- 170 g self-raising flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g buttermilk
- 2 eggs
- 130 g fresh sweet corn kernels
- Nutrição
- por 10 pieces
- Energia
- 1608.9 kcal / 6757.2 kJ
- Proteína
- 56.9 g
- Gordura
- 77.6 g
- Hidratos de carbono
- 165.8 g
- Fibra
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 44.9 g
- Sódio
- 2731.6 mg
Receitas alternativas
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Filo spinach slice
55min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mushroom tart
50min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Pumpkin loaf
1h 45min
Feta, spinach and potato frittata
1h