
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger
- 6 sprigs fresh mint leaves only
- 6 sprigs fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
- 40 g rice wine vinegar
- 40 g pure maple syrup
- 40 g tamari
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 200 g extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
Salad
- 1600 g water
- 200 g frozen edamame beans
- 200 g dried soba noodles
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1 Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 80 g snow peas cut into thin slices
- 1 fresh chilli cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 472.8 kcal / 1986.3 kJ
- Proteína
- 17.7 g
- Gordura
- 20.4 g
- Hidratos de carbono
- 49.6 g
- Fibra
- 11.2 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Sódio
- 1206.8 mg
Receitas alternativas
Vegetarian chilli
35min
Couscous tahini bowl
30min
Yasai miso ramen
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Rendang curry
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Satay noodle salad
35min
Lentil bolognese
30min