![Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4EEB3BB-8C41-4787-BE7E-28EB07C40522/Derivates/2D8C19E2-7E57-4F23-B05A-773484278665.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Proteína
- 24.1 g
- Hidratos de carbono
- 64.2 g
- Gordura
- 50.6 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 11.5 g
- Sódio
- 1340.6 mg
Receitas alternativas
Vegetable lasagne
1h 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pasta primavera
1 godz.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Mango salmon bowl
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min