Dispositivos e acessórios
Tangerine and Chocolate Log (French)
Preparação 30min
Total 8h 55min
6 portions
Ingredientes
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.3 g
Energia
1891 kJ /
450 kcal
Gordura
26.5 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Chicken Provencale
1h
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Cranberry and Pistachio Bites
2h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Chocolate Affogato
10min
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Brandy Sauce
10min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min