
Dispositivos e acessórios
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
Preparação 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
raw prawns, peeled10
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Nutrição por 1 portion
Energia
408 kcal /
1716 kJ
Proteína
23.135 g
Gordura
16.619 g
Hidratos de carbono
37.482 g
Fibra
9.456 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia