Dispositivos e acessórios
Corn chips with salsa roja
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1152.6 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coleslaw
10min
Refried beans
10min
Spiced cauliflower pilau
20min
Everyday Indian curry paste
30min
Bombay aloo
40min
Gluten free flatbreads
40min
Palak paneer
1h 15min
Harissa
25min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Mixed mushroom burgers
50min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Arrabbiata sauce
20min