![Soutzoukakia ("little sausages") with rice Soutzoukakia ("little sausages") with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E36CE090-F035-4192-9B3A-1CA54E0E6864/Derivates/B7A1AF54-194A-478C-8E44-C75C6E100006.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soutzoukakia
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion (approx. ½ onion)
- 50 g olive oil
- 60 g breadcrumbs
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dry white wine
- 500 g beef mince
Sauce
- 50 g olive oil
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dry white wine
- 2 tsp sugar (optional)
- 1 tsp dried oregano
- 30 g tomato paste
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g white rice (medium-grain), rinsed
- olive oil, to grease
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Proteína
- 25.9 g
- Hidratos de carbono
- 32.2 g
- Gordura
- 51 g
- Gordura saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1483.6 mg
Receitas alternativas
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Quick gyros with tzatziki
30min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Swedish meatballs with gravy
30min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Beef spezzatino
1h 45min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h