Dispositivos e acessórios
Tofu scramble
Preparação 25min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters6
-
garlic clove1
-
mustard powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
salt plus extra to serve¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to serve¼ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
water2 tbsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)70 g
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)70 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm)350 g
-
fresh baby spinach leaves cut or torn into pieces30 g
-
fresh chives cut into thin slices6 sprigs
-
lemon juice to taste20 g
-
rye bread toasted, to serve4 slices
-
avocado flesh only, cut into slices, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
325 mg
Proteína
15.8 g
Energia
1448 kJ /
344.8 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
20.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hearty lentil chilli
50 Min
Tempeh bolognaise
30 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min