![Tofu scramble Tofu scramble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65DB65F5-3A34-4F6F-99E8-924F691F86DB/Derivates/64315E81-0ADC-4DC7-B862-7321DCCD79F4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
- 1 garlic clove
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp salt, plus extra to serve
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 1 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- 70 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 70 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 350 g firm tofu, cut into cubes (2 cm)
- 30 g fresh baby spinach leaves, cut or torn into pieces
- 6 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 20 g lemon juice, to taste
- 4 slices rye bread, toasted, to serve
- 1 avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1448 kJ / 344.8 kcal
- Proteína
- 15.8 g
- Hidratos de carbono
- 20.3 g
- Gordura
- 20.8 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 325 mg
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