Dispositivos e acessórios
Lentil and mint salad
Preparação 15min
Total 3h 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
297.1 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Hearty lentil chilli
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Pasta primavera
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min