Versões compatíveis
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Turkey
- 300 g rock salt
- 50 g raw sugar
- 3000 g water, plus extra if needed
- 2 juniper berries
- 6 black peppercorns
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh bay leaves
- 3400 - 4000 g turkey buffe, frame only, wings and legs removed
- 2 tbsp unsalted butter
Stuffing
- 200 g tri-colour quinoa
- 600 g water, plus extra for soaking quinoa
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh basil, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 12 fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 80 g unsalted butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2630.3 kJ / 626.3 kcal
- Proteína
- 74.9 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Gordura
- 28.1 g
- Gordura saturada
- 10.4 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 1234.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40min
Boiled Eggs
20 min
Homemade tallow or lard
25hod. 15min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min
ABC butter
30min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Stewed fruit compote
55min