Dispositivos e acessórios
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
506.7 mg
Proteína
15.9 g
Energia
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Gordura
31.7 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Chilli raita potato salad
55 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Rava payasam
50 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min