Dispositivos e acessórios
Eggplant involtini with risotto
Preparação 30min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1434.9 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2743.3 kJ /
653 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Spinach and feta galette
1h 50min
Florentine potato cakes
40min
Pear and blue cheese risotto
30min
Risotto verde
45min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Asparagus tart with sour cream pastry
2h