Dispositivos e acessórios
Eggplant involtini with risotto
Preparação 30min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1434.9 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2743.3 kJ /
653 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pasta primavera
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Sushi salad
1h