Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2428.7 kJ / 578.2 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
- Gordura
- 39.7 g
- Gordura saturada
- 26.9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 294.2 mg
Receitas alternativas
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chewy pistachio biscuits
45min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Baked salmon cheesecake
26hod. 35min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Gluten free chocolate brownie
45min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min