Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2428.7 kJ / 578.2 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
- Gordura
- 39.7 g
- Gordura saturada
- 26.9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 294.2 mg
Receitas alternativas
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten-free goodness pastry
1h
Lemon tart
2h 15min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk
Carrot poppy seed muffins
1sa 15 dk
Polenta, mandarin and almond cake
2sa 35 dk