Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2428.7 kJ / 578.2 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
- Gordura
- 39.7 g
- Gordura saturada
- 26.9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 294.2 mg
Receitas alternativas
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free hot cross buns
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Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free fruit and nut loaf
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Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free pizza base
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Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Gluten free carrot and almond cake
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