Dispositivos e acessórios
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.79 g
Energia
716 kJ /
171 kcal
Gordura
8.54 g
Fibra
5.5 g
Hidratos de carbono
13.85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min