
Dispositivos e acessórios
Iranian Vegetable Stew
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
dried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Nutrição por 1 portion
Energia
266 kcal /
1113 kJ
Proteína
7.8 g
Gordura
9.7 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Middle Eastern
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda