Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gingerbread cookies
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g golden syrup
- 100 g brown sugar
- 1 egg
- 60 g gluten free self-raising flour (see Tips)
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 40 g coconut flour
- 30 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 3 tsp ground ginger
- 1 tsp mixed spice
Royal icing
- 240 g white sugar
- 1 egg white
- ½ tsp lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 597.7 kJ / 142.3 kcal
- Proteína
- 1.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.5 g
- Gordura
- 3.7 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 26.2 mg
Receitas alternativas
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30 min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min
Buttercream icing
10 min
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free lamingtons
1h 30 min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min