Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Hidratos de carbono
- 23.6 g
- Gordura
- 99.2 g
- Gordura saturada
- 32.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 217.9 mg
Receitas alternativas
Béarnaise sauce
10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Hollandaise sauce
15 Min
Sabayon
15 Min
Rice salad
1h
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Eggplant rotolo
1h 40min
Cheese soufflés
30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3sa 20 dk