Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Hidratos de carbono
- 23.6 g
- Gordura
- 99.2 g
- Gordura saturada
- 32.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 217.9 mg
Receitas alternativas
Milanese risotto
25 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Caramelised onion jam gravy
2sa 5 dk
Romesco dip
10min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min