Dispositivos e acessórios
Duck and cherry salad
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217.9 mg
Proteína
29.9 g
Energia
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Gordura
99.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
32.4 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Oysters with lime granita
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Béarnaise sauce
10min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Oysters Mignonette
5min
Chicken liver pâté
2h 20min