
Versões compatíveis
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots cut into wedges
- 100 g green chilli thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- 100 g green tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 650 kcal / 2719.7 kJ
- Proteína
- 31.1 g
- Gordura
- 44.2 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 10.4 g
- Sódio
- 1674.6 mg
Receitas alternativas
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Saskatoon Berry Jam
35min
Liver cake
1h 50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min