Versões compatíveis
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Proteína
- 31.1 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Gordura
- 44.2 g
- Gordura saturada
- 10.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 1674.6 mg
Receitas alternativas
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Indonesian green spice paste
Nenhuma avaliação
Korean barbecue pork with rice salad
40 dk
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Nenhuma avaliação
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 dk
Crème pâtissière
15 Min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1 Std. 10 Min
Lemon and thyme mocktail
Nenhuma avaliação
Chocolate Pistachio Brownies
45 dk
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min