Dispositivos e acessórios
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1037.8 mg
Proteína
25.5 g
Energia
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Gordura
19.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Spaghetti Muffins
55min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Margarita
5min
Beetroot and horseradish relish
50min
Dutch Baby Pancake
20min
Croque Madame
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min