Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
323.1 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1891.1 kJ /
452 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
81.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and strawberry trifle
25h
Mayonnaise
5min
Chocolate and chilli tart
25h
Earl Grey and whisky glaze
1h
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Nenhuma avaliação
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Whipped egg whites
10min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Classic zabaglione
15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Mixed berry jam
50min