Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
323.1 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1891.1 kJ /
452 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
81.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Asturian rice pudding
1 godz.
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Cream cheese frosting
5 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.