Dispositivos e acessórios
Potted baby vegetables
Preparação 45min
Total 6h 15min
8 portions
Ingredientes
Rye and chia soil
-
pitted black olives150 g
-
lukewarm water260 g
-
dried instant yeast (1 heaped teaspoon)5 g
-
black chia seeds30 g
-
squid ink (see Tips)1 tsp
-
oil for greasing
-
rye grains230 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini dip
-
tahini180 g
-
lemon juice60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Greek yoghurt drained for 1 hour300 g
-
ground cumin2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt to taste
Raw vegetables
-
baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)16
-
baby asparagus trimmed8
-
fresh enoki mushrooms24
-
snow peas split open lengthways to expose peas8
-
broccolini spears8
-
fresh baby corn8
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
540.5 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1570.1 kJ /
373.8 kcal
Gordura
277.4 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Nenhuma avaliação
Seeded pastry
15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Barbecue onions (500 g)
45min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Vanilla frosting
1h 35min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Satay sauce
15min
Pavlova towers
4h 30min
Mango and labne slice
28h