Dispositivos e acessórios
Zesty avocado with crab
Preparação 10min
Total 10min
8 portions
Ingredientes
-
avocados flesh only (approx. 350 g flesh)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
crème fraîche80 g
-
lime zest
-
water plus extra to taste if needed200 g
-
flaked salt to taste
-
celery stalks cut into small pieces (5 mm)70 g
-
cucumber peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)100 g
-
crab meat cooked and chilled120 g
-
fresh ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
101.9 mg
Proteína
4.3 g
Energia
565 kJ /
135 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Floating Islands
40min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Squid à la provençale
55min
Seafood panzanella
1h
Romesco dip
10min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Prawn and mushroom crepes
50min