Versões compatíveis
Zucchini bites with charred tomato dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 8 portions
- Energia
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Proteína
- 32.2 g
- Hidratos de carbono
- 20.7 g
- Gordura
- 188.5 g
- Gordura saturada
- 70.8 g
- Fibra
- 15.7 g
- Sódio
- 1942.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2u. 50min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h