
Versões compatíveis
Zucchini bites with charred tomato dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil for brushing
- 3 - 4 zucchinis trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 4 sprigs fresh chives cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 8 portions
- Energia
- 1912.6 kcal / 8033.2 kJ
- Proteína
- 32.2 g
- Gordura
- 188.5 g
- Hidratos de carbono
- 20.7 g
- Fibra
- 15.7 g
- Gordura saturada
- 70.8 g
- Sódio
- 1942.8 mg
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